Мечтите ти, изобразени в дом

Светлина, простор или пастелни тонове. Искрящи багри, дълбочина или нестандартна мебелировка. Практично разположение или авангардна подредба. Ретро класика, акцентни цветове или семпла модерност. В MIRAcle се докосваме до твоята визия за идеалния дом и претворяваме мечтите ти в детайлен интериорен проект. Точно както го виждаш в ума си.

Mira

Родена съм да създавам!

"

Интериорен дизайнер // Собственик

Добромира Андреева

Когато твориш, си най-много себе си, най-много своя, най-вечната, защото правиш вечността да има измерение, най-святата творба си, най-неразгадаемият фокус.

Когато твориш, оставаш без име и плът, но оставаш.

За студиото

Здравейте, аз съм Мира и създадох интериорно студио MIRAcle с ясна визия за сбъдване на човешките желания.

Не виждам себе си само като интериорен дизайнер, макар и да притежавам солидна подготовка и опит в областта (завърших специалност „Интериорен дизайн“, предшестваща редица курсове за интериор и обучения по визуализация на проекти). Припознавам се и като добър слушател и фин познавач на човешките вкусове и предпочитания. Смятам, че квалификацията, опитът и вроденият усет към красивото са идеалната комбинация от умения по пътя към създаването на перфектния дом такъв, какъвто всеки си представя за себе си.

Работата на MIRAcle е съсредоточена в превръщането на празните пространства в мечтаните домове с акцент върху личната комуникация между клиент и дизайнер и индивидуален подход към всеки отделен проект. Интериорният дизайн за мен е изкуство и вдъхновение – ще се радвам да създадем шедьоври заедно!

Свържете се с нас

ПИШЕТЕ НИ, ЗА ДА СЪЗДАДЕМ ДОМА НА МЕЧТИТЕ ВИ